2012. január 21., szombat

Vuk - Dargay Attila RITKASÁG! Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 599 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Nagy öröm éri az erdőben élő rókacsaládot: eleven, csupa játék kölykeik születnek. A kicsik közül huncutságával, pajkosságával és leleményességével Vuk tűnik ki a leginkább, aki kíváncsiságában sokszor kóborol el családjától. Éppen egyik ilyen kalandjáról érkezik vissza, amikor legnagyobb rémületére nem találja a családját, és nem is tudja, hogy mi történhetett a szüleivel és a testvéreivel.
Az elárvult kis rókát nagybátyja, Karak veszi magához, aki az elkövetkezendő években megismerteti vele az erdőt, annak titkait és lakóit, megtanítja őt vadászni és megmutatja neki az életben maradás minden trükkjét. Évekkel később a két felnőtt róka már együtt járja a környéket, amikor a gonosz Simabőrű, az ember udvarában felfedeznek egy ketrecet, amelyben egy fiatal és gyönyörűséges rókalány raboskodik...
Fekete István ifjúsági regényének rajzos változata az egyik legismertebb és legnépszerűbb hazai animációs alkotás; egy olyan humoros, megható, izgalmas és számos felejthetetlen kalandot és szereplőt bemutató mese, amely az elmúlt negyedszázad alatt méltán vált generációk megunhatatlan kedvencévé.
Hangsáv(ok):
Dolby Digital 2. 0 magyar
Képformátum(ok):
4: 3 (1, 33: 1)
Stúdió:
Soundcard
Korhatár:
Korhatárra tekintet nélkül megtekinthető
Extrák:
Interaktív menü
Közvetlen jelenetválasztás


Jelenlegi ára: 1 599 Ft

Az aukció vége: 2012-01-25 18:20
. Vuk - Dargay Attila RITKASÁG! Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 599 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése